2007. jan. 26.

WoW Chat Comics #25 - World First 70

Belegondolt már valaki, mennyire magányos érzés lehet, az öröm máromárób a totális magánybe zuhanni? Pár óra világhír, aztán mindenki el a saját kis dolgára, te meg, mint az egyetlen lvl70-es a szerveren, nagyra tátod, kicsit megnyálazod az ajkaidat, és bő nyállal kezdesz neki... merthogy rohadtul nincs kivel játszani. Az ötlet Koactól származott, köszönjük!

Okay, the 28 hours was nice. It was nice till you stepped out of the fame, and realised, that you are fucking alone, and you don't have anybody to play with. Comic from Koac, thanks a lot!


2007. jan. 24.

WoW Chat Comics #24 - Support class

Azt hiszem nem kell sokmindent hozzáfűznöm a képhez. Kicsit torzítottan a warriorok státus-vesztése. Azért nem kell feladni, én veletek vagyok.

There is not much to explain here. Everybody knows that the most-nerfed class reward goes to Warriors, and after they lost their TANK rank, they'll fall in deep depression for sure. Anyway, I am with you guys.


2007. jan. 23.

WoW Chat Comics #23 - Party setup affair

Az ötlet Kelemanustól származik, a nevek és a koncepció is. Köszi szépen, jöhet a következő:)

Thanks Kelemanus for this piece. The idea and the concept is his. There aren't much to explain in the comic. From a hole to another:)


2007. jan. 22.

WoW Chat Comics #22 - First timer

Esmein pajtás mesélte el ezt a vicces esetet, úgyhogy neki jár a köszöünet ezért a darabért. Én jót mosolyogtam, mikor elmesélte, remélem ti is élvezitek. Köszi Esmein.

Esmein told me about this incident, and I found it very nice, so I made a little image of it. Hope you enjoy. Thanks Esmein.

2007. jan. 21.

WoW Chat Comics #21 - Blizzard server support

Mint mondottam, kölcsönvéve ezt a kis gyönyörűséget, készítettem a mostani Chat Comic-ot. Köszönet a Frostshock!-nak, meg Wolvi-nak a felkutatásért (meg persze annak aki azelőtt még megmutatta a linket annak, aki utána megmutatta a linket annak, akinek aztán a munkatársa megmutatta wolverinnek, szal igen, köszi mindenkinek, aki közrejátszott, hogy kié a copyright majd tisztázzátok:P)

This screenshot went through thousands of people, till it has been posted on Frostshock!, so I don't know who to thank, or who has the copyright, but I hope he don't mind:) Enjoy!

WoW Chat Comics #20 - Priest item

Természetesen mindenre megvan a magyarázat, és minden stat fontos mindenkinek. Az ötletet Kelemen Gábornak köszönhetjük, aki a szöveget is megírta előre. (Csak minimálisan kelett változtatni rajta, angolság szempontjából.) Amit itt láttok, az ő munkásságát dícséri. Nekem minden esetre nagyon tetszik:) További ötletek jöhetnek ide, deluksz@yahoo.com

Of course, everything can be explained, and every stats are useful for every class. But there is a line what shouldn't be crossed. This Chat Comic is from Gabor Kelemen. Other ideas or complete Chat Comics with text are welcome. Send them on deluksz@yahoo.com and i'll make them in Caht Comic style and post them here.

2007. jan. 20.

WoW Chat Comics #19 - Lazy to farm

A következő kis szösszenetet Fülöp Viktor ötletgazdának köszönhetjük. Úgy határozott, szabadon használhatom az oldalát, ha ez segítséget jelent. Igen, segítséget jelentett:) Köszönöm mégegyszer. A comic magárét beszél, ha valaki lusta nincs más hátra mint RPre. (A confession szó jelentésével nem árt tisztában lenni.)

Tired to farm or you are simply just lazy as hell? Try to use your RP skills:) As a priest, what can be easier, then giving away pardons for the guilty ones. Prolly you'll hear some hot stories about Night Elf chicks.

2007. jan. 19.

WoW Chat Comics #18 - Totally skipped RL

Ez van, ha valaki atomkocka ezerrel. A legeldugodtabb questmobok, vagy quesitemek helyzetét is fejből vágja mindenki, fel tudja sorolni az összes létező racial leader családfáját az ősrobbanásig, de ebből sajnos (egyenlőre) nem lehet megélni.

It is good to be an uber-expert, know the family-tree of all racial leaders and things like that, but it isn't enought to be "intelligent".

2007. jan. 16.

WoW Chat Comics kishírek (News) - Első helyzetjelentés (First reporting)

A Blogger csak megadta magát, és nyögvenyelősen, de sikerült normálisabb képet adni a lapnak. Néhány változás, melyeket most eszközöltem:
  • A képek eredeti méretükben, egyszerű képként, s nem linkként vannak már jelen.
  • Angol nyelvű posztok lehetőség szerint minden bejegyzésben
Ezúton köszönném meg, hogy 10 nap leforgása alatt, mintegy 3000 hitet kaptam tőletek, ami talán nem sok, de nekem mindenképp szívmelengető. Vizsgaidőszak végéig még szórványosan, de posztolgatok. Amennyiben bármiféle hibát észleltek vagy ötletetek van chatcomicsra írjatok nyugodtan. deluksz@yahoo.com

After having some trouble with the host, I managed to make some changes on the site. From now on:
  • Pictures will be posted as simple pictures and not as links
  • Every post will have english parts too
If you have any idea or opinion about the site (improvements, chat comic ideas, good screenshot what I can make a comic from) feel free to drop a mail to deluksz@yahoo.com

WoW Chat Comics kishírek - Oldalgebasz

Amikor rámjött a téli nagytakarítás és kicsit átpofoztam volna az oldalt akkor a Blogger úgy döntött, hogy egy rapid maintance-t tart, szal kurvalassú meg bugzik is. Ha van valami hiba még az oldalon akkor az azért van, mert nincs türelmem perceket várni 1-1 frissítés után. Este remélem jobb lesz, akkor megjavítgatom a lapot, a képeket újrapostolom és minden szép meg jó lesz.

2007. jan. 15.

WoW Chat Comics #17 - WoW players don't have sense of humor

Veletek is előfordult már, hogy pár poénosnak szánt sor nem a kellő hatást váltoptta ki az überpro skilled playerekből, és úgy érezték kötelességük téged szárnyaik alá vennük, s tanítani, a számodra még ismeretlen dolgokról? Velem már igen. A chat comics ez alapján a screenshot alapján készült (Based on a true story).

WoW Chat Comics kishírek - Csak, hogy tudjátok

A közeljövőben is próbálom a rendszerességet tartani, ám ez kicsit nehéz lesz, nem az ötletek hiánya, hanem a vizsgaidőszak miatt. Egy UV-ra már így is készülni kell, és őszintén szólva nem szeretnék többet. Február végéig még ilyen reggeltől estig olvasós hardcore napok lesznek. Addig is, ha valaki ötlete küldhet mailt továbbra is. Külföldi fóumokra meg tessék bátran linkelni, amit érteni kell nekik az úgy is angolul van.

Pás

2007. jan. 14.

WoW Chat Comics #16 - When God hates you

Van az úgy, hogy nem akar összejönni.

2007. jan. 13.

WoW Chat Comics #15 - How to contact with mages #2

Ezek a fránya mágusok egyre trükkösebbek. Btw ezt azért majd eljátszom egyszer ha újra befizettem az accountomat.

WoW Chat Comics kishírek - Ki vagyok?

Elég sok bizonytalan ember kommentelgetett Frostshock!-on, de a többség azért helyesen tudta a választ. Ahogy Wolverine is fogalmazott, a communityben legjobb tudomásom szerint is csak egy DeluksZ van, minden esetre a "ksZ" védjegy.

Ahonnan ismerni lehet:

  • WoW.hu fórum moderátor (az öregebbek innen ismerhetnek)
  • lvl60 Mage "Deluksz" - H - EU-Ragnaros PvP (Aktív)
  • lvl60 Hunter "Dyana" - H - EU-Ragnaros PvP (Aktív)
  • lvl60 Rogue "Roofio" - A - EU-Jaedenar PvP (Passzív)
  • Emelett még a Frostshock! IRC csatiján spammelek EMOs dolgokat, meg kommentelnék is, ha a rendszer küldene kibaszott verify mailt. Pedig annyira, annyira vágyom már egy megértő, szerető kecskére:/

Az ötletek, emailek jöhetnek továbbra is, frissítés meg ma is várható... jah, ma már volt, mindegy valszeg lesz még.
Mooooooos at you all.

WoW Chat Comics #14 - A bit confused

Ha valaki ilyen állapotban van raid előtt akár még a minusz 50 DKP is kijár:)

2007. jan. 12.

WoW Chat Comics #13 - Don't Chat @ Baron Geddon

Ezt a kis szösszenetet a DLComics "BA" nevezetű képregénye ihlette. Képen jobban üt talán, de mindmáig nagy kedvencem:)

WoW Chat Comics #12 - Oldschool

Volt még idő, mikor ezekért gondolkodás nélkül adtunk volna 300-350g-t. Ezek az idők legtöbbünk számára már elmúltak.

2007. jan. 11.

WoW Chat Comics kishírek - Köszönet

Üdv. Elsősorban mindenkinek, akinek köze volt ahhoz, hogy kikerüljenek a chatcomicsok Frostshockra: nagyon nagy köszönet. Nem nagyon számítottam rá, de örülök, hogy érdemesnek találtátok. Másodsorban az olvasókhoz:
1. Az oldalletöltések száma egy nap alatt megötszöröződött, nektek is jár a köszönet!
2. Szóljatok nyugodtan, ha valahol nem a wow-nak megfelelően tűntetek fel system messageket. Még egy kis ideig nem lesz accountom, nem tudom ellenőrizni. (Persze vannak részek, ahol a torzítás direkt került bele a szövegbe, de ez elég egyértelmű.)
3. Külföldi fórumokra (kérdezte vki Frostshock kommenteknél) ki lehet rakni a képeket (az URL rajta van minden képen) vagy akár az oldalt is nyugodtan lehet linkelni. Én is megtettem volna már, csak gebaszkodik nekem wow-eu forum.

A továbbiakban minimálisan heti, de inkább 1-2 napi rendszerességgel ugyanígy pakolódnak majd fel a frissítések. Ötleteket, vagy egyéb screenshotokat, melyekből lehet ilyen vicces szösszenetet összerakni, nyugodtan küldjetek. Trmészetesen megnevezem azt is, akinek kapcsán létrejön 1-1 chatcomic.

Örülök, ha sokatok tetszését elnyerte a dolog, a továbbiakban is ezen fogok igyekezni. E-mailra (deluksz@yahoo.com) jöhetnek az ötletek, a screenshotok, véleményekre, meg javaslatokra a kommentek is tökéletesen megfelelnek.

U.I.: I love cows.

2007. jan. 7.

WoW Chat Comics #11 - Fucking EMO

Magáért beszél! We hate EMOs!

WoW Chat Comics #10 - We <3 raiding

Biztos mindenkinek volt már tele legalább egyszer a hócipője a folyamatos whipeokkal, a sok repaircost-tal, és ment volna bárhova csak szopni ne kelljen.

WoW Chat COmics #9 - Cowofil

Jelenleg egy COWofil nevezetű guilben vagyok pár régi bútordarabbal, amíg el nem dől mi és hogy alakul majd BCben. A név mindenesetre megihletett.

2007. jan. 6.

WoW Chat Comics #8 - Loot the dog!!!

Molten Core legnehezebb feladatai közé tartozott mindig is. Lootolni azt a rohadt kutyát. Persze nem mindig szegény raiderek a hibásak.

Wow Chat Comics #7 - Fed up with whispers

Ez mostanában elég rendszeres sajnos.

WoW Chat Comics #6 - Worst class to play with

Hát igen, sírásból van elég a fórumokon. Gank miatt, talentek miatt, warlock miatt, meg a játszhatóság miatt is. Nem árt azonban elgondolkozni azon, hányaveti sorsunk ténylegesen annyira rossz, mint gondoljuk?

WoW Chat Comics #5 - The Fairplayer

Talán mindannyian találkoztunk már ilyen típusú emberkével Orgrimmar vagy Ironforge előtt. Van, aki egyszerűen nem tud veszíteni.

WoW Chat Comics #4 - RP Servers are serious

Jól gondoljuk meg, mit és hogyan mondunk a fanatikus szerepjátékosok birodalmában. Ennek a fele sem tréfa.

WoW Chat Comics #3 - Absolutely no life

Ilyen az igazi kocka. (Megtörtént esemény alapján//Based on a true story)

WoW Chat Comics #2 - How to contact with mages

Akinek van Médzse jól tudja milyen érzés pincérnek, büfésnek, taxisnak, és buffbotnak lenni egyszerre... de azért a mi szívünkhöz is vezet egy út.

WoW Chat Comics #1 - English speaker server

Ez van, ha egy nyelvet sokan, sokszor, sokáig használnak. Elkorcsosul. Az angol nyelv ennek tökéletes példája. Gondolom ti is elcsodálkoztatok már néha azon, hogy 3 betű vagy akér 2 betűs szavakból álló mondatok milyen sokat közölnek, és hogy OMG... angol ez még egyáltalán?