2007. jan. 21.

WoW Chat Comics #21 - Blizzard server support

Mint mondottam, kölcsönvéve ezt a kis gyönyörűséget, készítettem a mostani Chat Comic-ot. Köszönet a Frostshock!-nak, meg Wolvi-nak a felkutatásért (meg persze annak aki azelőtt még megmutatta a linket annak, aki utána megmutatta a linket annak, akinek aztán a munkatársa megmutatta wolverinnek, szal igen, köszi mindenkinek, aki közrejátszott, hogy kié a copyright majd tisztázzátok:P)

This screenshot went through thousands of people, till it has been posted on Frostshock!, so I don't know who to thank, or who has the copyright, but I hope he don't mind:) Enjoy!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

alapvetoen mikor josz mar vissza wowni te szargecipudva

Névtelen írta...

lehet, hogy én tudom rosszul, de ha írsz wowban vmit, és dc-zel, akkor a szöveget nem küldi el félkészen, hanem teljesen elveszik. persze ahogy te csináltad úgy szemléletes, de normálisan is lehetett volna, és akkor nem kell bele guild-chat rész.. vagy pedig úgy megoldani, hogy az üzenet előtt látszik, hogy mikor lett elküldve

ui.: bocs a kötözködésért

DeluksZ írta...

Tryn, igazad van, de ez szemléletesség. ezért jó, hogy photoshopolva vannak. Lentebb olvashatsz olyan szerverüzeneteket vagy dolgokat, amik persze nem lehetnek az igazi wowban, de a szemléletesség és a poén miatt beleférnek

"XY has defeated YZ ina duel with his eyes closed" ect:)

Sztanpet. Február eleje. hiányzik már veszettul.

Névtelen írta...

Nem hosszú a lánc: sasa311-gyel történt a dolog (Frostshockon histrix néven kommentelt), ő linkelte a képet a Prohardveren, én a Frostshockon és Hancu kitette hírbe :)